wie zijn wij

mts technische diensten

ons adres

MTS technische dienst staat voor:

Technical Engenering – Industrial repairs – Electrotechnical projects – Maintenance – Industrial automation – Projects – Measure and control technology

MTS technische dienst is een eenmanszaak

met 2 zeer ervaren monteurs met jarenlange werkervaring in dienst.

Eén monteur heeft zich gespecialiseerd in de diversiteit van de mechanische-techniek. Hij kan goed overweg met een lasmachine, een slijptol, staal, rvs, sleuteltechniek. Ook aandrijvingstechniek, mechanische besturingstechniek, mechanica, pneumatiek, hydrauliek, tiggen en solderen vallen onder zijn vakbekwaamheid.

De andere monteur heeft zich gespecialiseerd in de elektrotechniek. Hij doet besturingspanelen ontwerpen, tekenen en bouwen voor verschillende uiteenlopende toepassingen. Hij legt net zo makkelijk kabelgoten aan, doet aan bekabeling en sluit besturingen aan op locatie. Ook het onderhouden van de systemen en het oplossen van storingen vallen onder zijn bezigheden.

Onze
top-level professional

Martin Leeuwe

Oprichter & Eigenaar
Monteur werktuigbouwkunde en techniek

Martin Leeuwe

Ik heb al ruim 35 jaar ervaring als technisch monteur.

Ik heb de opleidingen metaal en techniek gedaan ben daarna door gaan leren voor eerste monteur, ik heb de vakbekwaamheden voor autotechniek en ben leermeester voor de techniek.

Ik kan lassen, tiggen, solderen en het bewerken van verschillende soorten staal. Ik bouw constructies, kan tekeningen lezen, begrijpen, uitleggen en daar waar nodig is de fouten aangeven.

Pneumatiek en hydrauliek zijn voor mij dagelijkse kost. Daarnaast kan ik bijna elke machine repareren of ik geef duidelijk aan dat reparatie niet meer lonend is.

ik ben een sleutelaar in hard en nieren. Ik heb diverse rijbewijzen. Ook voor speciaal vervoer zoals met een heftruck, 4verschillende  hoogwerkers.

Ik heb verschillende avondscholen bezocht. Mijn vakkennis heb ik voornamelijk opgedaan bij de diverse bedrijven waar ik voor heb gewerkt.

Een aantal van mijn klanten:

Paree BV Elektro-telecom: tig en sleutel werkzaamheden voor nieuwbouw voedingsindustrie.

Koomen fabricage en bewerking opslag van etherische oliën, zaden kruiden en dergelijke producten: werktuigbouwkundig monteur.

Bemo-rail , aanleg voor spoorweg op industrie gebeid in Zaandam: werktuigbouwkundig monteur.

Volkerwessel, Dubo utiliteitsbouw bouwproject in Hoorn: Loodgieters werkzaamheden.

GTI-Cofely, ondersteunende werktuigbouwkundige monteur op TATA-Steel.

Shaffa Bakery, voedsel industrie voor o.a. pita broodjes: werktuigbouwkundig monteur ter ondersteuning van het technisch team.

HVC Velsen/Alkmaar/Middenmeer  las en sleutel monteur voor reparatie aan containers en vrachtwagens.

Kremerzaden, voedsel industrie voor half product verschoning van zaden: monteur constructiebouw, werktuigbouwkundig monteur, alle werkzaamheden verrichtend die in een oude fabriek met oude machines nodig zijn.

Petfood, industrie voor diervoeder, ondersteunend werktuigbouwkundig monteur technische dienst.

Ik heb de volgende certificaten en rijbewijzen: VCA-Vol, heftruck certificaat, alle rijbewijzen, buiten personen vervoer om, certificaat voor 4 verschillende hoogwerkers. Ik kan zeer goed zelfstandig werken ook in team verband werk ik goed.

Mijn motto is: Periodiek onderhoud, op tijd smeren van en of vervangen van onderdelen is duurzamer en goedkoper dan achteraf repareren en of vervangen..

plan een afspraak

Vul het onderstaande formulier in, en we nemen spoedig contact met u op.

Contact Informatie
Project
Voorkeur datum en tijd selectie